SZOLGÁLTATÁSOK

SZERKEZETÉPÍTÉS

Az Ön vágyai-álmai megvalósításában kívánunk a segítségére lenni!

Társaságunk több, mint 30 éves kivitelezési tapasztalattal rendelkezik a piacon. Projektjeinket magas kvalifikált szakemberekkel, szükséges esetén pedig magas színvonalon, precízen dolgozó, kipróbált alvállalkozókkal végezzük. Lakossági és közületi szinten is maximálisan törekszünk mind műszakilag, mind esztétikailag Megrendelőink kéréseinek, elképzeléseinek megvalósítására. Szemléletünket az újszerűség és hagyományosság kapcsolatának megteremtése, és fenntartható, környezettudatos gondolkodás jellemzi.

GENERÁLKIVITELEZÉS, FELÚJÍTÁS

Profilunk az építészeti és belsőépítészeti tervezés és kivitelezés.

Célunk minden esetben a kiemelkedően magas építészeti minőség létrehozása és a megbízóink elvárásának maximális kielégítése mindez egyedi megoldásokkal és a gazdaságosság szem előtt tartásával. Szemléletünket az újszerűség és hagyományosság kapcsolatának megteremtése, és fenntartható, környezettudatos gondolkodás jellemzi. Az Ön vágyai-álmai megvalósításában kívánunk a segítségére lenni!

NYÍLÁSZÁRÓK

GYÁRTÁSA-CSERÉJE

Hivatásunk a műanyag és alumínium nyílászárók, árnyékolástechnikai eszközök gyártása és beépítése.

Célunk minden esetben a kiemelkedően magas minőség létrehozása és a megbízóink elvárásának maximális kielégítése, mindez egyedi megoldásokkal és a gazdaságosság szem előtt tartásával. Szemléletünket az újszerűség és hagyományosság kapcsolatának megteremtése, és fenntartható, környezettudatos gondolkodás jellemzi.